Maten

Isak Wiig med kocklag lagar allt från Färgfabrikens korv med hembakt lompe till femrättersmenyn på bröllopet. Smakerna utgår från Sverige, råvarorna likaså.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något! Färgfabrikens matfilosofi tar avstamp i ett hållbarhetsarbete som i grunden handlar om att göra medvetna val och att fundera över hur de valen påverkar planeten, den egna hälsan och människorna runt omkring oss.

 

MATFILOSOFI

  • Mat i säsong
  • Regional och lokal mat
  • Hög andel ekologiskt
  • Mer grönt och mindre kött på tallriken
  • Nollvision för svinn

☞ Fullständig matfilosofi och hållbarhetsarbete

FESTMENYER

Trerätters festmenyer, sharing-middagar, bufféer, kanapéer och mingelmat.
Här ges de bästa förutsättningarna för en lyckad fest!

FFE_MENY_MIDDAG.pdf
FFE_MENY_MINGEL.pdf

BRÖLLOP

Vi har tagit fram fyra olika bröllopsmenyer som kombinerar mat och dryck på bästa sätt.

FFE_MENY_BROLLOP.pdf

MÖTEN

Ett möte ska givetvis kombineras med förstklassig mat. Färgfabrikens Kafé erbjuder lunch, fika och olika typer av konferenspaket.

FFE_MENY_KONFERENS.pdf

Färgfabrikens Kafé serverar lunch och brunch sex dagar i veckan.

Råvaror efter säsong

Intresserad av att äta gott på Färgfabriken?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och bokar in en tid för visning.

Kontakta oss