Bröllop

Hela Färgfabriken togs i besittning på nyårsnatten när Jaya och Stefan blev ett.

FÖRDRINK

 

På gården, kvällen till ära försedd med värmetält och kulörta lyktor, serverades gästerna glühwein vid ankomst. Eldstaden var tänd och gången ner till Färgfabriken kantades av marschaller.

VIGSEL

 

I Färgfabrikens Stora Sal visades Beckers-stipendiaten Maria Nordins vackra akvareller. Utställningen blev en fantastisk kuliss till vigseln som ägde rum “i koret” av salen. I gången fram låg en röd matta kantad av höga kandelabrar. Konfettiregn i trappen utanför!

MIDDAG

 

Middagen inleddes med snittar och mousserande vin i kaféet på nedervåningen. Takvåningen hade dekorerats med massor av ljus från kandelabrar, ljuslyktor och ljusslingor samt ballonger, ballonger, ballonger. Bröllopsgästerna bjöds på skaldjurscocktail, kalvrostbiff och chokladfondue. Salmiakfudge till kaffet.

FEST

 

Tolvslaget firades med fyrverkerier och champagnesalut på gården ackompanjerat av minglande orkester. Efter middagen anslöt ytterligare 300 gäster när bröllopsfesten fortsatte nere i kaféet och baren med dansgolv i Lilla Salen. Bubbelbar inne, varmkorv ute. Kärlek.

Intresserad av bröllop på Färgfabriken?

Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer och bokar in en tid för visning.

Kontakta oss